Maria Craiovan – Obituary

Maria Craiovan s-a născut la data de 24 Octombrie 1930 în localitatea Moldova Nouă, județul Caras Severin într-o familie de credincioși baptiști fiind a treia fiică dintre cei șase copii. La virsta de patru ani a rămas orfană de mama și a fost crescută de o mătușă care cu toate că a rămas văduvă de război a crescut-o pe Maria împreună cu cei doi copii ai săi.

La virsta de 18 ani la mărturisit pe Domnul Isus ca mântuitor și a fost botezată de fratele Mircu Cocar în biserica baptistă din Moldova Nouă.

La virsta de 25 de ani s-a căsătorit cu George Craiovan, un tinar din biserica în urma căruia au fost binecuvântați cu trei copii, Nori, Tavi și Adrian.

În 1983 la urmat pe soțul ei în America unde a trăit o viață binecuvântată, mai întâi în California apoi în Atlanta.

În 2020 fiul cel mai tânăr Adrian a plecat la Domnul, aceasta producând o mare durere pentru ea.

A last în urmă copii Nori și Tavi, nepoții Octavian, Loredana, Sebastian, David, Patricia și Thomas precum și strănepoții Mercedes, Alexis, Ilijiah, Scarlet, Olivia, Camden and Charlotte.

A fost o femeie credincioasă și un bun exemplu pentru familia ei și cei din jur.

Înmormântarea var avea loc joi, 25 aprilie, la ora 12:00, la Casa Funerară Wages and Sons, în Lawrenceville, la 1031 Lawrenceville Hwy.

The funeral and burial service will take place at 12:00 PM on Thursday April  25th at Wages and Sons Funeral Home located in Lawrenceville at 1031 Lawrenceville Hwy.